Home

Adresseavisen ansatte

De ansatte i Adresseavisen AS utgjorde i 2017 totalt 206 årsverk. Ledelsen i Adresseavisen: Tove Nedreberg. Adm. direktør. Kirsti Husby. Sjefsredaktør. Pål Munkvold. Journalist i Adresseavisen AS. Bente Welland, styremedlem ansattevalgt. Mediekonsulent i Adresseavisen AS Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Tilsynsorgan video: Medietilsynet. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy Tips oss 24 timer i døgnet på 464 07200! Send SMS til 464 07200, kodeord TIPS; Send epost til webred@adresseavisen.no; Ring 464 07200 (telefonen er betjent hele døgnet); Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert

Ledelsen og styret - Adresseavisens Kundeservic

Ansatte. Redaktør. Mari Skurdal Ansvarlig redaktør. Telefon: 21 09 30 32. Nyhetsledelse. Simen Tallaksen Nyhetssjef. Telefon: 21 09 30 55. Lars Unar Larsen Vegstein Nyhetssjef. Telefon: 21 09 30 72. Innenriks. Åse Brandvold Journalist. Telefon: 21 09 30 52. Aina Ebube Helgheim Journalist

Norwegian permitterer ytterligere 1600 ansatte etter at regjeringen avslo å gi finansiell støtte til flyselskapet for å komme gjennom koronakrisen Adresseavisen, Trondheim, Norway. 85,795 likes · 5,526 talking about this. Her kan du lese og se utvalgte nyheter fra adressa.no og Adresseavisen. Her har du også muligheten til å kommunisere med,.. Adresseavisen | 2,329 følgere på LinkedIn | Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom første gang 3. juli 1767. Adresseavisen er det dominerende nyhets- og annonseorgan i Midt-Norge. Adresseavisen hadde i 2014 et opplag på 63 981 eksemplarer De ansatte må løpe raskere, får mindre tid til hver enkelt og avslutter vakta med verkende føtter, strekkmerker i hjertet og høye skuldre, noe som igjen fører til økning i sykefraværet. Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

Tema: ansatte - adressa

Adresseavisen har sendt varsel om delvis permittering til 25 ansatte i de kommersielle avdelingene i mediehuset. Det bekrefter Tove Nedreberg, administrerende direktør i Adresseavisen, på sms til Journalisten Adresseavisen AS (org.nr. 992 664 568) er et stort avis forlag i Trondheim og 2 andre steder. Et aksjeselskap med aksjekapital på 49 M NOK. Årsrapport for 2019 er tilgjengelig. Det finnes et drift overskudd på 59 M NOK. Bedriften er gjeldsfritt Adresseavisen AS Hovedkontor Org nr 992 664 568 Bedr nr 974 328 704. Ferjemannsveien 10, 7042 Trondheim Sammenlign Overvåk Finn lignende. Skriv ut; Del firmaprofil. Send firmaprofil til e-post * Disse feltene må fylles ut. Lagre visittkort; Del på Facebook; Del på Linkedin; Vis nøkkeltall på ditt nettsted Mediepolitikk Rammebetingelser Pressestøtte MV

Ansatte i 17 trønderske bedrifter kan bli tatt ut i streik fra lørdag, hvis ikke Handel og Kontor og Virke blir enige om en revidert tariffavtale for de ansatte i varehandelen. (Saken kan leses av.. Ansatte hos oljeleteselskapet EMGS mister jobben etter at selskapets største kunde ikke gir dem flere oppdrag Av de 18 ansatte som ble satt i karantene i forbindelse med koronasmitte på St. Olav, har én testet positivt. (Saken kan leses av abonnenter Adresseavisen AS Hovedkontor Org nr 992 664 568 Bedr nr 974 328 70

Når de ansatte må bli hjemme fra jobb, skriver de en melding til roboten. (Saken er for abonnenter Etter at de Elkjøp-ansatte ba om å få se i posen til de mistenkelige mennene, la de på sprang nedover Nordre gate i Trondheim. (Saken kan leses av abonnenter ADRESSEAVISEN AS AVD LEVANGER. Organisasjonsnummer: 973174622. Om bedriften 1 ansatte Bedrift underlagt ADRESSEAVISEN AS. Forretningsadresse Kirkegata 25B 7600 LEVANGER Trøndelag Kontaktinformasjon. Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem Adresseavisen, Trondheim, Norway. 85 874 liker dette · 6 621 snakker om dette. Her kan du lese og se utvalgte nyheter fra adressa.no og Adresseavisen. Her har du også muligheten til å kommunisere..

Adresseavisen onsdag 14. mai 1997. Begrenset tilgang. 4 lisenser for vitenskapelig ansatte ved norske universitet og høyskoler. Logg p. Adresseavisen på papir leses daglig av 124 000 og 144 000 leser adressa.no daglig (Forbruker & Media 2017). I tillegg er det 123 000 som leser oss på mobil hver eneste dag. Våre kanaler gir deg som annonsør mange spennende muligheter, la oss vise deg dem Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Mer info om bruk av «cookies» og personvernpolicy.

Sykehjem leier inn vektere for å beskytte ansatte

Adresseavisen er Norges eldste dagsavis, og gir deg siste nytt innen nyheter, sport, fotball, økonomi, kultur, reise, jobb og mye mer.Avisen dekker primært Trondheim og Trøndelag, men også noen deler av Nordmøre og Nord-Østerdalen. Adressa www.adressa.no. Ferjemannsveien. 1 Landbruk og mat; Kjemi, farmasi og plast; Konstruksjon; Energi, miljø; Utdanning, trening og Organisasjoner; IT, Internett, forskning og utvikling; Fritid og turism Bank, forsikring og finans Bank-, forsikrings- og finansbransjen er i stadig endring. Konjunktursvingninger, teknologisk utvikling og nye lover og regler er bare noen av faktorene som endrer rammebetingelsene for bransjen

Fansen stiller seg bak Bendtner: – Dersom Ståle tror på

Klokken ni begynte et allmøte i Adresseavisen, hvor de ansatte ble informert om kuttene. Her kom det frem at de kutter mellom 60 og 75 årsverk frem mot 2020, skriver adressa.no Adresseavisen - Ansvarlig kundesamtalen - Kundesentret. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere

adressa.n

 1. Store kutt i Aftenposten og Adresseavisen. Aftenposten må kutte 40 ansatte i arbeidet med å spare 100 millioner innen 2018. «Det er en tung dag for Aftenposten», sier klubbleder
 2. Nyheter om Adresseavisen fra den norske pressen. Vi samlar nyheter om Adresseavisen fra øver 100 norske aviser. Adresseavisen
 3. Ti innsatte og ti ansatte i Trondheim fengsel er satt i karantene. Kommuneoverlege Tove Røsstad bekrefter overfor Adresseavisen at det er en ansatt i Trondheim fengsel som har fått påvist covid.

Ansatte i Adresseavisen - Adressa Karrier

ADRESSEAVISEN AS. Organisasjonsnummer: 992664568. Om bedriften 224 ansatte Aksjeselskap Forretningsadresse Ferjemannsveien 10 7042 TRONDHEIM Trøndelag Kontaktinformasjon. Om bedriften er medlem av opplæringskontoret, skal du ta kontakt med opplæringskontoret for å få vite meir om læreplassar Adresseavisen er det dominerende nyhets- og annonseorgan i Midt Norge og er blant Norges største mediebedrifter med ca. 270 ansatte og ca. 191.000 daglige lesere på papir, 193.000 daglige brukere på nett og 62.000 daglige mobilbrukere. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767 til Adresseavisen. -Jeg synes det er uforsvarlig saksbehandling og udemokratisk. Det er også vitenskapelige ansatte i styret. Tilhengerne av rektoransettelse poengterte at rektor må ha faglig tyngde og legitimitet innad - og at det skal være nominasjonsprosesser forut fo Fra dagens Adresseavisen, vedlagt nedenfor. Trond Andresen ***** Statsråd Giske vil ha ansatte instituttledere Statsråd Trond Giske vil fjerne ordningen med valg av instituttledere. Lederne på grunnivået skal ansettes, mener statsråden. Giske slapp nyheten om ansettelse av instituttledere på lederseminaret som NTNU hadde på Røros. Vektere for å sikre de ansatte mot folk med utagerende atferd har blitt virkeligheten ved flere sykehjem i Trondheim. Det skriver Adresseavisen. ( Krever abonnement) - Det er en del beboere som er ganske sterke, og som har en utagerende atferd

Med sine nesten 80 ansatte er Reinertsen en av de store private arbeidsgiverne i Orkdal kommune. Nå kan verftet få eiere fra Trondheim (saken er for.. Reginiussen: - Vi må aldri tro vi kan komme på 90 prosent og feie over andre lag i Eliteserie Adresseavisen om professor-brevet. Se vedlagt nedenfor. (Riktig antall underskrivere er større enn Adresseavisens 137.) Adresseavisen har også intervjuet rektor om saka, men jeg fant ikke det på nettet. Skal legge det ut hvis jeg finner det. Det står uansett i papirutgaven på side 3 i dag. Trond Andresen **** Adresseavisen - Webutvikler. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere

Menneskene - Adressa Karrier

Adresseavisen har sendt varsel om delvis permittering til 25 ansatte i de kommersielle avdelingene i mediehuset. Det bekrefter Tove Nedreberg, administrerende direktør i Adresseavisen, på sms til Journalisten. Det var Medier24 som først omtalte at avisa skulle permittere ansatte Det er flere sykehjem i Trondheim som nå benytter vektertjenester, ifølge Adresseavisen. - Våre ansatte på den spesielle avdelingen er kurset i å forsvare seg selv fysisk, sier Arntsen Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern.Adresseavisen Teknologi har i dag 24 ansatte fordelt på utviklere, prosjektledere og.

Styreleder i Nord universitet, Vigdis Moe Skarstein

Adresseavisen - Redaktører. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere >Adresseavisen har også intervjuet rektor om saka, men jeg fant ikke det på >nettet. Skal legge det ut hvis jeg finner det. Det står uansett i papirutgaven >på side 3 i dag. Nå har jeg fått dette elektronisk fra journalist Svein Inge Meland. Se nedenfor Nav Trøndelag flytter rundt 80 ansatte inn i hjørnebygget som er bygd ved siden av kjøpesenteret Hangaren Lade. (Saken kan leses av abonnenter oppslagene med meg om U-avisa, som tidligere har stått i Adresseavisen. Hennes innlegg sto i Adresseavisen den 22/6. Det er vedlagt nedenfor til orientering. Nederst gjengis en reaksjon på Skrettings innlegg som jeg sendte til de øvrige Kollegiemedlemmer. I den sammenheng vil jeg nevne at andr Slik fikk de ned sykefraværet i Hitra kommune. (Saken kan leses av abonnenter

Adresseavisen torsdag 5. desember 2013. Begrenset tilgang. 4 lisenser for vitenskapelig ansatte ved norske universitet og høyskoler Adresseavisen ASA holder til på besøksadressen Industriveien 13, 7080 Heimdal. Foretaket ble startet i 2008-05-07 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-05-28 og som et Aksjeselskap. Adresseavisen ASA driver i bransjen Aviser - Trykkerier. Foretaket har ingen registrerte ansatte. Du kan ta kontakt med Adresseavisen ASA på telefon 07200 Den ansatte testet seg på eget initiativ. Vedkommende har milde symptomer, forteller rektoren. Også i april ble en ansatt ved Huseby barneskole smittet av korona

«Øystein» (15) skulle drepes - adressa

Kontakt oss - Adresseavisens Kundeservic

Re: Adresseavisen om Kollegiets Mjøs-møte From: Jardar_Eggesbø_Abrahamsen (jardar_at_nvg.ntnu.no) Date: 04-10-00 Next message: Trond Andresen: Info-avdelingen om Kollegiets Mjøs-møte Previous message: Trond Andresen: Adresseavisen om Kollegiets Mjøs-møte In reply to: Trond Andresen: Adresseavisen om Kollegiets Mjøs-møt Adresseavisen, Universitetsavisa og ultralyd-saka From: Trond Andresen (trond.andresen_at_itk.ntnu.no) Date: 30-03-00 Next message: Helge Redvald Skullerud: Undervisningsstrategi-hoering Previous message: Trond Andresen: Universitetsavisa på kollegiemøtet 29. mars Messages sorted by: [ attachment representere arbeidsgiver, sikre at ansatte blir hørt og ivareta organisasjonenes medbestemmelse; Adresseavisen. Hatlen, Jan Frode. (2017) Samarbeidslæring i humanistiske fag. Læring om læring. vol. 1 (1). 2015. Hatlen, Jan Frode.. Adresseavisen is on Facebook. To connect with Adresseavisen, join Facebook today. Særforbundene har permittert nesten halvparten av sine ansatte. Særforbundene permitterte halve arbeidsstokken. adressa.no. April 14 at 3:35 PM · Public. Pages Liked by Page. Agent RRR. 1.8K likes this. Bergenserne har sendt en spion til Trøndelag for å. Adresseavisen Studio | 21 følgere på LinkedIn | Design - innhold - markedsføring // Tydelig effekt til dine mål | Adresseavisen Studio tilbyr digitale løsninger som gir målbare resultater for våre kunder. Enten om det er annonsering på nett, optimalisering av hjemmesider, kampanjer, strategier eller deling av kompetanse gjennom kurs og workshop

Adresseavisen - Startside Faceboo

219 ansatte Bedrift underlagt ADRESSEAVISEN AS. Forretningsadresse Ferjemannsveien 10 7042 TRONDHEIM Trøndelag Kontaktinformasjon. Om bedriften er medlem av opplæringskontoret, skal du ta kontakt med opplæringskontoret for å få vite meir om læreplassar Ansatte i Adresseavisen er til stede for å lytte til dine meninger og tilbakemeldinger. Snakk med oss om redaksjonelt innhold, abonnement eller annonsering! Aktiviteter. Barnas restaurant Familien kan lage og smake ulike godbiter i eget restauranttelt. RBK. Polaris Media ASA er et norsk børsnotert mediekonsern. Selskapet ble etablert 26. april 2008 ved en fusjon av Adresseavisen Gruppen og Harstad Tidende-gruppen.. Forretningsadressen er Ferjemannsveien 10, 7014 Trondheim. Schibsted ASA er største aksjonær med 29 % av aksjene. Aksjekapitalen er på 48 926 781 kroner. [trenger referanse]Polaris Media eier 32 norske aviser, de største er. Redaksjonsklubben Adresseavisen holder til på besøksadressen c/o Adresseavisen Industriveien 13, 7080 Heimdal. Foretaket ble startet i 1952-12-30 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-03-24 og som et Fli. Redaksjonsklubben Adresseavisen driver i bransjen Fagforeninger. Foretaket har ingen registrerte ansatte adresseavisen. adresseavisen «Studentavisen Under Duskens kamp for å overleve, den globale mediekrisen destillert til trøndersk studentliv: internett og finanskrise, annonseinntektene forsvinner, fusjon til Studentmediene Ansatte logg in • Laget med Ramsalt Media.

Adressaparken ble etablert da Adresseavisen flyttet til nye lokaler på Verftstomta. Den teknologiske infrastukturen i Adressaparken er et samarbeid mellom Adresseavisen, Trondheim kommune og NTNU. Programkomitéen koordinerer aktivitetene i parken. Parken er et laboratorium for forskere og studenter ved NTNU Ansatte som deler kunnskap, finner smarte løsninger, ifølge professor Marit Rismark på NTNU. Ansatte som deler kunnskap, Adresseavisen har allerede laget reportasjer om nedgangen i sykefraværet etter at de kom i gang med prosjektet. IA-avtalen har som mål å redusere sykefraværet 2 16 Bag Søjlen har fået en overhaling for 1.2 mio. kroner En omgang politisk snik-snak 14 vil være øverste chef i Syddjurs 6 Onsdag den 4. november 2020 W Uge 45, 119. årgang W Til husstande i Balle Ebeltoft Hornslet Knebel Kolind Nimtofte Mørke Ryomgård Rønde Trustrup SYDDJU En forbløffende enkel løsning gjør den tyngste delen av stuepikers arbeid til den enkleste. Godt nytt for en yrkesgruppe som sliter med belastningsskader. Slik starter Adresseavisen sin artikkel i dagens avis, der ansatte fra Røros Hotell er intervjuet om den nye løsningen som har forenklet arbeidsoppgavene og belastningene med å rengjøre under hotellsengene

Viser en tråd - Orkdal barnevern under sterk kritikk fra

Adresseavisen AS - Utgivelse av aviser. Nordic Market Data AB. Waterfront Building Klarabergsviadukten 63 SE-101 23 Stockhol 12628: Ansatte i staten, etter enhet og arbeidssted. Årsgjennomsnitt (K) 2016 - 2019 CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet Adresseavisen kutter over 60 årsverk i sitt arbeid for å spare opptil 130 millioner kroner fram til 2020. Torsdag får ansatte i både Aftenposten og Adresseavisen vite omfanget av de varslede.

Adresseavisens Kundeservic

Adresseavisen kutter over 60 årsverk: - Tøff dag for alle ansatte Konserntillitsvalgt Ulf Dalheim i Polaris Media har allerede valgt å gi seg etter 44 år i Adresseavisen Adresseavisen AS holder til på besøksadressen Industriveien 13, 7080 Heimdal. Foretaket ble startet i 2008-05-12 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-05-28 og som et Aksjeselskap. Adresseavisen AS driver i bransjen Aviser - Trykkerier. Foretaket har 281 registrerte ansatte

Vil blokkere nettpoker - Rogalands Avis

Abonnement - Adresseavisens Kundeservic

En refinansiering kom i havn høsten 1994, der selv konkurrenten Adresseavisen deltok. Året etter ble alle ansatte sagt opp og ble bedt om å søke på nye jobber i avisa i et forsøk på å redusere bemanningen og spare penger. Men tapene fortsatte blant annet ved en tiltagende nedgang i avissalget 10:18 Aglen slutter i Adressa. Tone Sofie Aglen informerte i dag de ansatte om at hun slutter som politisk redaktør i Adresseavisen. Hun begynner i ny stilling som kommentator i VG

Adresseavisen - Wikipedi

Adresseavisen AS avd Levanger. Adresseavisen AS avd Levanger er ikke regnskapspliktig og/eller har ikke levert årsregnskap til Brønnøysundregisteret Adresseavisen Brand Studio er Adresseavisens content marketing-byrå. Vi produserer og distribuerer kommersielt innhold av høy kvalitet. Vi tilbyr også kurs og rådgivning om innholdsmarkedsføring. På denne siden vil vi dele mye av innholdet vi lager, samt blogger om oss selv og ulike spennende tema Spenning før styremøte i Adresseavisen Det er uvisst hvilken vei styret i Adresseavisen velger å gå i dag når spørsmålet om Media Norge står på dagsorden. Styrerepresentantene for de ansatte er splittet i saken Adresseavisen. jun. 2014. Helse. Styreleder i Adresseavisens velferdslag. Velferdslaget skal legge til rette for sosiale aktiviteter på tvers av avisens ulike avdelinger. Kurs. Fortellingens hemmeligheter. Kvinner, Utvikling, Ledelse. Redaksjonell mellomledelse. Stiller du de riktige spørsmålene. Trener 1, modul 1-12, håndball

Adresseavisen Studi

Forskningsinteresser. Bioetikk, teknologietikk, kantiansk og aristotelisk etikk, politisk filosofi, estetikk. Forskningsprosjekt. Active research partner on The Norwegian Seaweed Biorefinery Platform (SBP-N) funded by the Norwegian research Council, 2019-2024 and Seaweeds for Novel Applications and Products funded by ERA-NET under H2020, 2020-2023 Årsaken er at selskapet ikke betalte inn pensjonsinnskudd, melder Adresseavisen. Reinertsen hadde om lag 700 ansatte da Aker Solutions annonserte oppkjøpet av virksomheten for 212,5 millioner kroner i slutten av mars i fjor. Selskapet hadde da hatt offentlige gjeldsforhandlinger siden desember i fjor

visjonre_thumbnailVæpnet ran i Trondheim -adressa- Hjertekirurgi taperen i nytt sykehus - adressa

Til ansatte og pensjonister i Adresseavisen. I anledning Adresseavisens 250 års jubileum inviterer vi til kaffe og kake i Adressahuset onsdag 11. januar kl. 14.00. Etter mingling på atriet i Adressahuset går vi over til Nova Kino for å se filmen som ble laget til vårt jubileum i 1967 Adresseavisen. Vettenranta, Soilikki. (2011) Syyllisiä vai ratkaisuja? [Skyldige eller løsninger?]Journalist: Juho Salminen. Artikkelen baserer seg på Soilikki Vettenrantas intervju i Suomen Lehdistö - Finlands Press, nr. 8-9/11, s. 4-5. Suomen Kuvalehti. Vettenranta, Soilikki. (2011) Tsjernobyls tilbakekomst. Adresseavisen. Vettenranta. Adresseavisen inviterte også 100 abonnenter og ansatte til en hyggelig time før kampen, her fikk de også siste nytt fra Torbjørn Balstad og de skadete spillerne, Hanna Yttereng, Raja Toumi og Elisabeth Haukenes. Alle bildene er tatt av fotograf: Sverre Broen personalleder for de teknisk-administrativt ansatte. ansvalig for instituttets økonomi (budsjett og regnskap) Som HMS-koordinator driver og utvikler jeg det systematiske HMS-arbeidet ved instituttet. Jeg er saksforbereder og referent for instituttets ledergruppe/utvidet ledergruppe. Kompetanse og interesseområe

 • Tapas mathallen.
 • Varmeberegning kalkulator.
 • Landkreis schwandorf karte.
 • Volkshochschule im landkreis karlsruhe ev zentrale geschäftsstelle karlsruhe.
 • Best ip camera software.
 • Microblade øyenbryn.
 • Engle glansbilder.
 • Tyrkia hovedstad.
 • Endotel.
 • Beziehungscoach emanuel.
 • Runnin lyrics 2pac biggie.
 • Mekonomen mariero.
 • Potassium chloride norsk.
 • My doterra everyday.
 • Kikärtor på burk.
 • Betonmasthæhre østfold as.
 • Bæremeis bergans.
 • Vegghylle clas ohlson.
 • Amazon prime pc app.
 • Naturkundemuseum berlin tickets.
 • The lego batman movie full movie.
 • Hvordan tjene penger til klassetur.
 • Dnb eiendom brumunddal.
 • Lysbilder til papirbilder.
 • Gi i joe movies.
 • Matsmart rabattkode.
 • Tropisk sone dyr.
 • Inger lise odden.
 • Hekle barbieklær oppskrift.
 • Ce merking verneutstyr.
 • Kule bilder til barnerom.
 • Once upon a time in america wiki.
 • Hva slags emballasje er egnet til å oppbevare mat og drikke i.
 • Hvordan få jobb som dubber.
 • Ishockey 1. divisjon.
 • Zitieren von patenten in wissenschaftlichen arbeiten.
 • Flowstop smart.
 • Outland brettspill.
 • Skolerute ntfk.
 • Lønn prosjektleder.
 • Grattis hjärtan.